Hoppa till innehåll

Snabbt och smidigt med Medisera

  • av

Att hålla koll på sin hälsa är ett mycket viktigt sätt att undvika onödiga problem i framtiden. Genom att ta ett enkelt blodprov kan man enkelt få reda på om man har några brister som man bör åtgärda. Medisera är ett företag som hjälper till med denna tjänst och genom att enkelt beställa sitt prov över nätet kan man få svar på de funderingar man har om sin hälsa. 0fta känner man sig trött eller hängig helt i onödan och genom att identifiera vad man får i sig för lite av kan man förbättra sin hälsa med enkla medel. Genom Medisera sker det mesta även digitalt, just för smidighetens skull.

Tre olika nivåer av tester

Beroende på hur många värden och blodmarkörer man vill kontrollera så finns det tre olika nivåer av tester hos Medisera:

  • Bas
  • Mellan
  • Stor

Hälsokontroll bas kontrollerar 21 blodmarkörer, mellankontrollen kontrollerar 32 stycken och stor kontrollerar 35. Vilken nivå man väljer beror helt enkelt på vilka behov man har. Alla olika hälsokontroller utförs genom blodprov och man får snabbt svar direkt i ”Min Journal”.

Medisera finns på många platser i Sverige

Genom att finnas på många platser i Sverige har Medisera en bred bas som gör det enkelt att utföra sin hälsokontroll. Från norr till söder i hela landet kan man hitta provtagningsställen och därför finns det inte några anledningar att strunta i sin hälsokontroll. När man beställer en hälsokontroll kan man dessutom enkelt se vilket provtagningsställe som finns närmast och ta sig dit på en tid som passar en.

Medisera – hälsokontroller för både privatpersoner och företag

Oberoende av om man vill utföra sin hälsokontroll i egenskap av privatperson eller om man vill beställa hälsokontroller till sitt företag så kan man få hjälp av Medisera. Som privatperson är det enkelt att gå in och boka sin hälsokontroll genom Mediseras hemsida. Företag kan i stället maila för att få en offert och bästa möjliga pris. Genom att utföra hälsokontroller på sina anställda ökar man chansen att företaget håller sig friskt och effektivt. Dessutom kommer de anställda att uppskatta omtanken och känna sig omhändertagna av sin arbetsgivare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *